Κλινική εξέταση

kyklos

Ο Τακτικός Καθηγητής Ωτολαρυγγολογίας – Κεφαλής και Τραχήλου,  Δρ. Κωνσταντίνος Μαντσόπουλος, παρέχει υπηρεσίες στο Ιατρείο σε παιδιά και ενήλικες, που αφορούν σε όλα τα ζωτικά όργανα που εμπίπτουν στο επιστημονικό του πεδίο: Αυτί, μύτη και παραρρίνιοι κόλποι, στόμα, πρόσωπο, φάρυγγα, λάρυγγα, θυρεοειδή αδένα και παραθυρεοειδείς αδένες, σιελογόνους αδένες και τράχηλο. 

Στηριζόμενος στα 15 χρόνια εργασιακής κι ακαδημαικής εμπειρίας σε μία από τις πιο ονομαστές ευρωπαικές ΩΡΛ Κλινικές, ο Ιατρός διαθέτει τεράστια επιστημονική και κλινική εμπειρία σε όλο το φάσμα της ειδικότητάς του.

Εγκαινίασε το Ιατρείο του στην Ελλάδα με τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, προκειμένου να προσφέρει τις βέλτιστες υπηρεσίες διάγνωσης και θεραπείας:

Υπερηχογράφος Siemens Acuson Redwood με την ηχοβόλο κεφαλή γραμμικού τύπου 10L4, Doppler αγγείων κι ελαστογραφία Virtual Touch™ IQ τέταρτης γενιάς.

Η κλινική εξέταση που διενεργεί ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Μαντσόπουλος στο Ιατρείο, περιλαμβάνει:

Ωτομικροσκόπηση με επίδειξη με τη βοήθαι ωτοενδοσκοπίου 0 μοιρων STORZ
Ενδοσκόπηση ρινός
Ενδοσκόπηση φάρυγγα-λάρυγγα

Επιμέρους εξετάσεις Ακουολογίας – Νευροωτολογίας: 

Τυμπανόγραμμα – ακουόγραμμα
Ωτοακουστικές εκπομπές
Κλινική Νευροωτολογία

Ο Ιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία σε πρωτοποριακό κέντρο αναφοράς στην Υπερηχοτομογραφία Κεφαλής και τραχήλου με διενέργεια άνω των 6.000 υπερηχογραφικών μελετών, οργάνωση και διεύθυνση 33 σεμιναρίων Υπερηχοτομογραφίας στην Ωτορινολαρυγγολογία, πιστοποίηση ανώτατου επιπέδου ως εκπαιδευτής Υπερηχογραφίας κατόπιν εξετάσεων από την Γερμανική Εταιρεία Υπερηχογραφίας και πιστοποίηση του δικαιώματος διενέργειας υπερηχογραφίας κατόπιν εξετάσεων στο Υπουργείο Υγείας.

Διενεργούμενες εξετάσεις:

Ενδελεχής υπερηχογραφική εξέταση ασθενών
Υπέρηχος θυρεοειδούς
Υπέρηχος σιελογόνων αδένων
Υπέρηχος λεμφαδένων
Χαρτογράφηση ελέγχου καρκίνου κεφαλής και τραχήλου
Ελαστογραφία τραχήλου
Υπερηχογραφική παρακολούθηση (follow-up) ογκολογικών ασθενών

Επεμβάσεις που διενεργούνται στο Ιατρείο

Η τεράστια κλινική εμπειρία του Ιατρού σε εξωτερικά Ιατρεία Επειγόντων και Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, του επιτρέπει να αντιμετωπίσει πληθώρα επειγόντων ή χρόνιων προβλημάτων παιδιών και ενηλίκων με απόλυτη ασφάλεια στο Ιατρείο, εφόσον εκτιμά ο ίδιος ότι είναι εφικτό (π.χ υγρό στο αυτί /ωτίτιδα, κ.α) 

Επίσης, εφαρμογές Βοτουλινικής Τοξίνης και Υαλουρονικού Οξέος. Ο Ιατρός διαθέτει επίσημη πιστοποίηση – κατόπιν εξετάσεων – από τη Γερμανική Εταιρεία Εφαρμογών Βοτουλινικής Τοξίνης και Υαλουρονικού Οξέος (Deutsche Gesellschaft für Ästhetische Botulinum-Therapie e.V.)

kyklos
doctor-2
Κωνσταντίνος Μαντσόπουλος, M.D., M.Sc, PhD
Καθηγητής ΩΡΛ – Κεφαλής & Τραχήλου στη Γερμανία
Πιστοποιημένος εκπαιδευτής υπερηχογραφίας κεφαλής & τραχήλου 
Υποειδικότητες:

Πλαστική Χειρουργική προσώπου Φαρμακευτική ογκολογία 

Φόρμα για

Online Ιατρική εκτίμηση