Είπαν για τον ιατρό

kyklos
review icon

Οι γνώμες ασθενών, συναδέλφων και του Διευθυντή της διασημότερης ΩΡΛ Πανεπιστημιακής Κλινικής στην Ευρώπη όπου εργάστηκε επι 15ετία ο Καθηγητής Κ. Μαντσόπουλος πριν επιστρέψει στην Ελλάδα. Η τεκμηρίωση βρίσκεται στα επισυναπτόμενα αρχεία. Το ονοματεπώνυμο των ασθενών αφαιρείται για λόγους προσωπικών ιατρικών δεδομένων. 

Είπαν

οι ασθενείς για τον ιατρό

euxes

Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος! Με πολλή φιλικότητα, ενδιαφέρον και άψογη ιατρική κατάρτιση με δέχτηκε στο ιατρείο του, με εξέτασε και μου εξήγησε αναλυτικά ό,τι χρειαζόταν για την πάθησή μου. Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία, ο γιατρός έδωσε τη λύση στο πρόβλημα που με δυσκόλευε τόσο πολύ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και τυχεροί που ο γιατρός βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα! Κύριε καθηγητά, ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Κ. Σ., άνδρας, 35 ετών, αγγειοκινητική ρινίτιδα Designation

Εξαιρετικός επιστήμονας, ευγενικός άνθρωπος με πλήρη αφοσίωση και πολύπλευρη κατάρτιση στην επιστήμη του. Πολύ όμορφος και ζεστός χώρος, εξοπλισμένος με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη με την χειρουργική αποκατάσταση ρινικού διαφράγματος και κογχοτομή, με εξαιρετικά γρήγορη και ανώδυνη αποθεραπεία και πλέον αναπνέω πολύ καλύτερα με όσα αυτό συνεπάγεται (καλύτερος ύπνος, καλύτερη ποιότητα ζωής). Ο γιατρός εμπνέει εμπιστοσύνη με τις γνώσεις του και είναι πρόθυμος να απαντήσει τις όποιες απορίες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μ.Σ., γυναίκα, 29 ετών, πλαστική αποκατάσταση ρινικού διαφράγματος Designation

«Αγαπητέ κύριε καθηγητά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την χειρουργική επέμβαση, την μετεγχειρητική υποστήριξη και τον χρόνο που μας αφιερώσατε τις τελευταίες 10 ημέρες. Χίλια ευχαριστώ!»

S. Ö., 41 ετών, καρκίνος θυρεοειδούς  1

«Αγαπητέ κύριε καθηγητά, η καλή σας φήμη προηγείται του ονόματός σας. Ακόμη και εκτός της “ ΩΡΛ οικογένειας”,  το όνομά σας στη Γερμανία είναι ευρέως γνωστό.»

C.Ν., ανοικτή ρινοπλαστική, άνδρας, 46 ετών. 1

«Για την ενσυναίσθηση, τον επαγγελματισμό σας, τις δεξιότητές σας και τα ενθαρρυντικά σας λόγια ένα μεγάλο ευχαριστώ».

J.S, 23 ετών, καρκίνος θυρεοειδούς 1

«Χάρη στην άψογη ΩΡΛ θεραπεία νιώθω τα αυτί μου και πάλι σαν καινούριο. Ευχαριστώ πολύ!!»

C.S, άνδρας, 45 ετών, τυμπανοπλαστική τύπου ΙΙΙ σε χολοστεάτωμα 1

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την υπομονή, τις γνώσεις, το θάρρος και την επαγγελματική σας δεξιότητα. »

C.S., γυναίκα, 61 ετών, ενδοσκοπική αφαίρεση καρκίνου λάρυγγα με Laser. 1

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την επιτυχημένη επέμβαση».

F.G., 55 ετών, ανοικτή ρινοπλαστική με λήψη πλευρικού μοσχεύματος επί εφιππιοειδούς μύτης 1

«Ευχαριστώ από καρδιάς για όλα, κυρίως όμως για την προεγχειρητική προσέγγιση και για την ψυχολογική υποστήριξη!»

M.Ν. 60 ετών, ενδοσκοπική επέμβαση τύπου Draf III για ανάστροφο θήλωμα μετωπιαιου κόλπου.  1

«Είμαστε υπερήφανοι και από τον Θεό ευλογημένοι που ήλθαμε σε σας. Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ για την πολύ επιτυχημένη εγχείρηση θυρεοειδούς».

G.von B, γυναίκα, 55 ετών, καταδυόμενη βρογχοκήλη.  1

«Σας ευχαριστώ θερμά για την εξαιρετική, αποτελεσματική και φιλική σας προσέγγιση στη νόσο μου».

Τ.F., 51 ετών, καρκίνος θυρεοειδούς  1

«Για άλλη μια φορά χίλια ευχαριστώ για την εξαιρετική αντιμετώπιση της νόσου μου και το άρτιο χειρουργείο στον θυρεοειδή. Η τομή είναι τόσο μικρή που μετα βίας διακρίνεται μόλις τρεις εβδομάδες μετά το χειρουργείο».

S.Α, γυναίκα, 75 ετών, καρκίνος θυρεοειδούς. 1

«Ευχαριστώ πολύ για όλους τους κόπους που κάνατε για μένα. Ήταν μεγάλη η χαρά μου να συναντήσω έναν τόσο φιλικό και γεμάτο επαγγελματισμό γιατρό. Σας εύχομαι κάθε καλό!»

Μ. H.-U, άνδρας 36 ετών, τυμπανοπλαστική τύπου ΙΙΙ για χολοστεάτωμα. 1

«Αξιότιμε κύριε Μαντσόπουλε, παρακαλώ επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω θερμά με την κάρτα μου αυτή για την άμεση κι άψογη αντιμετώπιση της ασθένειάς μου. Θα χαρώ πολύ να σας συναντήσω ξανά κάτω από άλλες συνθήκες. Εάν βρεθείτε προς τη βόρεια Γερμανία, θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου!»

J.I, 39 ετών, γυναίκα, όγκος παραφαρυγγικού διαστήματος 1

«Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα του χειρουργείου. Είμαι τόσο καλά που θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς που τα καταφέρατε τόσο περίφημα. Ευχαριστώ πολύ πολύ!»

M.K., 45 ετών, γυναίκα, αντιμετώπιση υποτροπής πλειόμορφου αδενώματος παρωτίδας 1

«Αγαπητέ κύριε καθηγητά, σας αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ που με χειρουργήσατε και παρότι ήταν προχωρημένη νύχτα, δώσατε όλο σας τον εαυτό για να με κάνετε καλά. Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες σας και τα λόγια σας μίλησαν κατευθείαν στην καρδιά μου! Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι ο,τι καλύτερο για το μέλλον».

S.L., 71 ετών, οφθαλμικό απόστημα μετά από οξεία παραρρινοκολπίτιδα 1

«Μετά την καταστροφική πορεία της ασθένειάς μου και την άσκοπη ταλαιπωρία στα ιδιωτικά ιατρεία του…, ένιωσα ευτυχής που ήρθα σε σας. Είστε ανεκτίμητος, σας υπερευχαριστώ!»

J.S, άνδρας, 62 ετών, ενδοσκοπική επέμβαση παραρρινίων κόλπων επί εδάφους ρινογενούς μηνιγγίτιδας 1

«Σας είμαι ειλικρινά βαθιά υποχρεωμένη και σας ευχαριστώ για τις δεξιότητές σας και το άψογο αποτέλεσμα αυτής της τόσο πολύπλοκης εγχείρησης.»

Y.Y, γυναίκα, 57 ετών, ολική παρωτιδεκτομή και λεμφαδενικός καθαρισμός επί βλεννοεπιδερμοειδούς καρκινώματος παρωτίδας 1

«θα ήθελα εκ βαθέων να σας ευχαριστήσω για την αξιόλογη ιατρική παρακολούθηση. Χαίρομαι πολύ που καταφέρατε να αφαιρέσετε ολόκληρο τον όγκο από μια μικρή τομή. Σας ευχαριστώ που απαντούσατε σε κάθε μου ερώτηση με τόση υπομονή.»

Κ.Ν. γυναίκα, 42 ετών, εξωκάψια εκτομή επί πλειόμορφου αδενώματος παρωτίδας 1

«Αφού έμαθα ότι επιστρέψατε στην πατρίδα σας, μου ήταν αδύνατο να φανταστώ ότι δεν θα μπορούσα να σας επισκεφθώ για να σας ευχαριστήσω για την άψογη επέμβαση στον όγκο μου. Με χειρουργήσατε άριστα και ήσασταν πάντα διαθέσιμος μέσω email και τηλεφώνου για οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία μου. Για αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου.»

Κ.Ν., 31 ετών, πλειόμορφο αδένωμα παραφαρυγγικού χώρου 1

«Στις 8.3 μου αφαιρέσατε το θηλώδες καρκίνωμα θυροειδούς. Όχι μόνο η διάγνωση υπήρξε καταστροφική, αλλά και μόνο η σκέψη ότι θα υπήρχαν μόνιμες βλάβες με είχαν γεμίσει με άγχος. Μου προσφέρατε την καλύτερη δυνατή θεραπεία που θα μπορούσα να φανταστώ. Ενα καθαρό χειρουργείο, χωρίς επιπλοκές, μια εξαιρετική ουλή και μια συνομιλία πάντα φιλική, γεμάτη κατανόηση και ενσυναίσθηση μου έδιναν ελπίδα και πίστη στον εαυτό μου. Θα σας είμαι αιώνια ευγνώμων.»

V.T., γυναίκα, 49 ετών, ολική θυρεοειδεκτομή και κεντρικός λεμφαδενικός καθαρισμός επί θηλώδους καρκίνου θυρεοειδούς 1

Χειρουργηθήκα από τον κο Μαντσόπουλο για ρινικούς πολύποδες. Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Είναι ένας ιδιαίτερα επεξηγηματικός ιατρός, ο οποίος με τη συσσωρευμένη εμπειρία του και την προσήλωση του στην επιστήμη σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Γ.Γ, άνδρας, 39 ετών, ενδοσκοπική χειρουργική παραρρινίων κόλπων, μαζική ρινική πολυποδίαση Designation

Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Λόγω του ότι είναι φιλικός με παιδιά και ενήλικες, επεξηγηματικός και καθησυχαστικός, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ρ. Π., γυναίκα, 45 ετών, υπερηχογραφική (ελαστρογραφική) διερεύνηση όζων θυρεοειδούς αδένα και Ε.Π., κορίτσι, 3 ετών, αδενοειδείς εκβλαστήσεις Designation

Άριστα καταρτισμένος ιατρός,επεξηγηματικός,αναλυτικός και άμεσος,με πλούσια γνώση και εμπειρία, με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό,έδωσε άμεση λύση στην περίπτωσή μου.

Κ. Δ., 42 ετών, μονόπλευρη εμμένουσα εκκριτική ωτίτιδα Designation

Άριστα καταρτισμένος ιατρός,επεξηγηματικός,αναλυτικός και άμεσος,με πλούσια γνώση και εμπειρία, με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό,έδωσε άμεση λύση στην περίπτωσή μου.

Κ. Δ., 42 ετών, μονόπλευρη εμμένουσα εκκριτική ωτίτιδα Designation

Άριστα καταρτισμένος ιατρός,επεξηγηματικός,αναλυτικός και άμεσος,με πλούσια γνώση και εμπειρία, με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό,έδωσε άμεση λύση στην περίπτωσή μου.

Κ. Δ., 42 ετών, μονόπλευρη εμμένουσα εκκριτική ωτίτιδα Designation

Το πόσο καλός επιστήμονας είναι ο κος Μαντσόπουλος μπορείς να το διακρίνεις από την μέχρι τώρα καριέρα του στο εξωτερικό και από τις πολύ σημαντικές δημοσιεύσεις του σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά και forum. Πάνω από όλα όμως είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος με πηγαίο χιούμορ και φιλική διάθεση.

Γ. Κ., άνδρας, 50 ετών, διερεύνηση αλλεργικής/αγγειοκινητικής ρινίτιδας Designation

Review TextΕξαιρετικός επιστήμονας με πολλές γνώσεις και τεράστια εμπειρία στο εξωτερικό. Φιλικός και επεξηγηματικος. Δίπλα στον ασθενή πριν, αλλά κυρίως, και μετά την επέμβαση. Αξιόλογος άνθρωπος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!

K.Π, 55 ετών, ασθενής με σκολίωση ρινικού διαφράγματος Designation

Εξαιρετικός γιατρός, με απίστευτη θεωρητική γνώση και χειρουργική ικανότητα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Λ.Λ. 40 ετών, αγγειοκινητική ρινίτιδα Designation

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να σας εκφράσω τη μεγάλη ευγνωμοσύνη μου για την άριστη αντιμετώπιση του προβλήματός μου. Με συγκίνησε πολύ η ανθρώπινη προσέγγισή σας και με εντυπωσίασε η επιστημονική σας σκέψη κι η άψογη χειρουργική σας ικανότητα.

Π.Σ. 68 ετών, τραχηλική εντόπιση λεμφώματος Designation

Μέσα σε διάστημα δύο χρόνων ο πατέρας μου χειρουργήθηκε δύο φορές από άλλον γιατρό, χωρίς να διαγνωσθεί με ακρίβεια το πρόβλημά του. Ο κ. Μαντσόπουλος έκανε σωστή διάγνωση και η επέμβαση από εκείνον ήταν επιτυχής. Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος με ευγένεια και ενσυναίσθηση προς τον ασθενή και την οικογένειά του. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη δουλειά του και το ενδιαφέρον που έδειξε στο πρόβλημα υγείας του πατέρα μας. Συστήνουμε σε όποιον χρειάζεται επιστημονική βοήθεια να τον επισκεφθεί και να ακολουθήσει τις πολύτιμες συμβουλές του. Η χειρουργική επέμβαση του πατέρα μας ήταν επιτυχής, παρότι ο ασθενής βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και κινδύνευε η ζωή του. Ένας καταπληκτικός γιατρός!!! Τον ευγνωμονούμε!

Τ.Π, 66 ετών, 2η υποτροπή χολοστεατώματος Designation

Επισκέφτηκα τον κ. Μαντσόπουλο για όγκο στην παρωτίδα , πριν τον κ. Μαντσόπουλο πήγα σε 3 γνωστούς γιατρούς , οι οποίοι δεν μου ενέπνευσαν καμία εμπιστοσύνη. Έχω γνωστούς στον Βόλο που έχουν παρόμοια προβλήματα και δεν τα αντιμετωπίζουν κυρίως γιατί δεν εμπιστεύονται τον ιατρικό κόσμο όπως και εγώ . Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι μοναδικός ευγενής , υπομονετικός, ενδιαφέρεται για τον ασθενή, προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί άνθρωπος πάνω από όλα. Ήρθα στον Βόλο μετά την εγχείρηση κι ο φαρμακοποιός που μου κάνει τις αλλαγές και μια φίλη μου γιατρός με ρωτούσαν ποιος έκανε την τομή μόλις 2 ημέρες μετά την επέμβαση.

Γ.Σ., 58 ετών, όγκος 6 εκατοστών στην παρωτίδα, ελάχιστα επμβατική παρωτιδεκτομή Designation

Εξαιρετικός επιστήμονας, άρτια καταρτισμένος, με πλούσιο βιογραφικό και πολυετή εμπειρία σε πανεπιστημιακές κλινικές του εξωτερικού. Τα παραπάνω μπορεί ο καθένας εύκολα να τα διασταυρώσει ρίχνοντας μια ματιά στο βιογραφικό και την πορεία του στο χώρο. Εκείνο, όμως, που θα διαπιστώσει κανείς στην κατ' ιδίαν επικοινωνία μαζί του είναι ότι ο κ. Μαντσόπουλος είναι - πέρα από ένας εξαιρετικός επιστήμονας - και ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με ειλικρινές, ενδιαφέρον για τον κάθε ασθενή του ξεχωριστά και τεράστια αγάπη για την επιστήμη του. Η προσέγγισή του είναι φιλική, με πλήρη ενσυναίσθηση για τον άνθρωπο που έχει απέναντί του, και ταυτόχρονα άκρως επαγγελματική. Καταπληκτικός με τα μικρά παιδιά! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Κ. Σ, 4 ετών, διαταραχή ανάπτυξης λόγου λόγω χρόνιας εκκριτικής ωτίτιδαςTestimonial #1 Designation
  kyklos
  review icon

  Φόρμα συμπλήρωσης για να στείλουν τη μαρτυρία τους, εφόσον το επιθυμούν, και οι Έλληνες ασθενείς.

  Είπαν

  οι συνάδελφοι για τον ιατρό

  Λόγω της ικανότητας του ιατρού να δημοσιεύει τα αποτελέσματα της προσωπικής μακροχρόνιας έρευνάς του σε ΩΡΛ περιοδικά παγκόσμιας εμβέλειας, οι συνάδελφοι του στην πανεπιστημιακή Κλινική του Ερλανγκεν, ως δώρο αποχαιρετισμού, του χάρισαν μία ειδική έκδοση του γνωστού περιοδικού Laryngoscope με την ονομασία „Mantsoscope“ (κατ‘ αντιστοιχία με το επίθετό του), στην οποία αναφέρονται στον ιατρό με λόγια όπως:

  laryngoscope
  2-2
  5/5

  „Ένας προικισμένος χειρουργός με τεράστια εμπειρία“, R.R, Επιμελητής ΄Β

  5/5

  „Ο καλύτερος ωτοχειρουργός στην Κλινική τα τελευταία 10 χρόνια“, J.H, Υποδιευθυντής

  5/5

  „Σε ευχαριστώ πολύ για τις αμέτρητες συμβουλές στο χειρουργείο, το χαλαρό συναδελφικό κλίμα, την ειλικρινή φιλία και τον αλληλοσεβασμό“, Μ.B. Επιμελητής Β΄

  5/5

  „Φιλικός, ευγενής, πάντα με πλάνο στο χειρουργείο, ο ιδανικός συνάδελφος“, Μ.S, Επιμελητής Ά

  5/5

  Ο Διεθυντής της ΩΡΛ Κλινικής, Καθηγητής H. Iro, ευχαρίστησε τον Κ. Μαντσόπουλο με την ευκαιρία της απόφασής του να επιστρέψει στην Ελλάδα, με έναν πίνακα που απεικονίζει την Κλινική του Erlangen για τα 15 χρόνια προσφοράς και για την μελλοντική ακαδημαϊκή συνεργασία … 

  dieuthintis-review-2